Particulier

Particulieren kunnen op de website van Hexapoda Ongediertebestrijding BV. alles vinden over allerlei soorten plaagdieren / ongedierte. u kunt zelf opzoeken wat voor dier of diertje het is en wij kunnen u vrijblijvend adviseren over de bestrijding.

Hexapoda Ongediertebestrijding B.V. voor particulieren geeft een uitgebreid overzicht van allerlei soorten ongedierte, adviesen, bestrijding ervan en produkten welke te gebruiken voor een bestrijding welke u zelf uit wilt voeren. U kunt uiteraard ook Hexapoda Ongediertebestrijding BV. inschakelen voor de bestrijding, wij hebben +/- 25 jaren ervaring op het gebied van bestrijding van allerlei soorten ongedierte / plaagdieren.

Meest voorkomende plaagdieren  / ongedierte zijn Muizen, Ratten, Mieren, Motten, Wespen, Hout aantastende insecten, duiven, spinnen, broodkevers, en nog vele andere vervelende beestjes.

Hexapoda Ongediertebestrijding BV. staat voor kwaliteit, kwaliteit betekend voor ons, het werk op een nette manier uitvoeren en het probleem bij de klant oplossen naar tevredenheid van de klant.

Hexapoda Ongediertebestrijding BV. is dan ook een NEN-EN-ISO 9001:2015VGM Checklist Aannemers VCA*2008/5.1 & IPM Rattenbeheersing  gecertificeerd bedrijf  en alle medewerkers van Hexapoda Ongediertebestrijding BV. zijn  vakbekwaamheid dierplaag- en houtrotverwekkende schimmelbestrijding, VCA* & IPM rattenbeheersing gediplomeerd. 

Werkwijze – Particulieren

Hexapoda Ongediertebestrijding BV. werkt volgens alle wettelijke eisen.

Wanneer u ons zou benaderen, komt er een medewerker van Hexapoda Ongediertebestrijding BV., De Kosten zijn voor een normale rijtjes woning € 85,00 per bezoek en we hebben tussen de 3 en 5 bezoeken nodig.  Wanneer u dan zou kiezen voor Hexapoda (goede keuze) wordt er een afspraak gemaakt door de service medewerker, wanneer hij voor de bestrijding langs kan komen.

De betaling van de werkzaamheden is altijd vooraf de werkzaamheden contant, u kunt ook pinnen bij de service medewerker, u krijgt dan netjes zoals het hoort een bon met daarop de werkzaamheden welke er verricht zijn. Deze bon is dan ook het garantie bewijs.

Van alle medewerkers zijn de gegevens terug te vinden op deze site bij de certificaten.

Hexapoda
Zadelmakerstraat 64
1991 JE Velserbroek
+31 (0)23 549 10 47
info@hexapoda.nl

Openingstijden kantoor
Maandag t/m vrijdag van
08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag & Zondag van
10:00 tot 16:00 uur
(altijd bellen voor een afspraak)