service-Werkwijze – zakelijk

Hexapoda Ongediertebestrijding BV. werkt volgens alle wettelijke eisen, daar bovenop kan er gewerkt worden volgens certificatie eisen zoals van BRC, HACCP, IFS, FSSC-ISO 22000.

Wanneer u ons zou benaderen, komt er een medewerker van Hexapoda Ongediertebestrijding BV. bij u langs voor een vrijblijvende en kosteloze inspectie door het gehele bedrijfspand heen. Vervolgens wordt er een bestrijdingsplan gemaakt en een prijsopgave gedaan welke met u worden doorgenomen. Wanneer u dan zou kiezen voor Hexapoda (goede keuze) wordt er een service-overeenkomst opgesteld. Zodra deze service-overeenkomst, ondertekend door beide partijen, binnen is bij Hexapoda wordt dit doorgegeven aan de servicemedewerker. De servicemedewerker maakt een afspraak voor de installatie van het beheers- / bestrijdingsplan.

In de meeste gevallen komt Hexapoda 8, 12 of 17x per jaar langs voor een routine inspectie of voor een bestrijding.

Hexapoda Inspectie Service of het H.I.S. is een digitaal systeem met een digitaal logboek waarbij de rapporten, plattegronden, inspectiechecklist en alle andere formulieren digitaal staan. U kunt dan op de site van Hexapoda inloggen naar uw eigen logboek online.

In het digitale logboek zijn in deze mappen zijn aanwezig:

Service inspectie checklist:waar we alle data e.d. terug kunnen vinden.
Service inspectie actie formulier:hier staat in wat de service medewerker op die dag in uw bedrijfspand heeft aangetroffen, wat hij gedaan heeft en wat er nog gedaan moet worden door Hexapoda of door de klant.
Plattegrond formulier:Hier kunt u alle lokazen, vallen of vliegenlampen op terug vinden.
Veiligheidsinformatiebladen:Van alle preparaten en producten welke gebruikt worden zitten er product en Veiligheid informatiebladen in de map.
Communicatie formulier:Wanneer u een vraag heeft welke geen haast heeft en kan wachten tot de service medewerker van Hexapoda weer langs komt kunt u dit formulier gebruiken, deze vraag wordt dan bij het eerst volgende bezoek behandeld.
ILT informatie:Informatie van Inspectie Leefomgeving en Transport Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Stukje regelgeving omtrent de wering en bestrijding van plaagdieren / ongedierte.
Certificaten:ISO 9001 & VCA Certificaten en het bewijs van Vakbekwaamheid van de medewerker welke bij u de inspectie uitvoert.

Zakelijk

 

Het zakelijke gedeelte van Hexapoda Ongediertebestrijding B.V. is vooral bedoeld voor bedrijven, verenigingen, gemeenten en instellingen. Hier vind u dan ook alles over ongediertebestrijding / Plaagdierbeheersing en overeenkomsten hiervoor, maar ook informatie over het plaagdieren / ongedierte zelf. Voor bedrijven, instellingen, gemeenten en verenigingen werken wij landelijk.

Hexapoda Ongediertebestrijding BV. is een professioneel bestrijdingsbedrijf welke binnen Nederland zeker als èèn van de beste ongediertebestrijdingsbedrijven van Nederland is. Hexapoda Ongediertebestrijding BV. staat voor kwaliteit, kwaliteit betekend voor ons, het werk op een nette manier uitvoeren en het probleem bij de klant oplossen naar tevredenheid van de klant. 

Daarom nodig ons uit voor een offerte te maken en raak het ongedierte kwijt. ongedierte vrij wil toch iedereen zijn. Ongedierte, overlast en het bestrijden van ongedierte en plaagdieren daar kunt u alles over vinden en lezen op de website van Hexapoda Ongediertebestrijding BV.

U kunt Hexapoda ook bellen en gratis en vrijblijvend telefonisch advies vragen, om zelf te bestrijden kunt u ook bellen ook bestrijden wij zelf ongedierte en plaagdieren.

Hexapoda Ongediertebestrijding BV. is dan ook een betrouwbaar NEN-EN-ISO 9001:2015, VGM Checklist Aannemers VCA*2008/5.1 & IPM. Rattenbeheersing  gecertificeerd bedrijf  en alle medewerkers van Hexapoda Ongediertebestrijding BV. hebben een bewijs van bekwaamheid dierplaag- en houtrotverwekkende schimmelbestrijding, VCA* en IPM rattenbeheersing gediplomeerd.

Het bestrijdingplan wordt op maat gemaakt en kan volledig geintregeerd worden in het eigen kwaliteit systeem van de onderneming. Hexapoda werkt conform de certificatie eisen van BRC, IFS, HACCP en FSSC-ISO 22000.

 Vul het contact formulier in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende inspectie en prijsopgaaf. dubbelklik op de onderstaande link.

https://hexapoda.uk.w3pcloud.com/contact/

Hexapoda Ongediertebestrijding BV.
Zadelmakerstraat 64
1991 JE Velserbroek +31 (0)23 549 10 47 info@hexapoda.nl

Openingstijden kantoor
Maandag t/m vrijdag van
08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag & Zondag van
10:00 tot 16:00 uur
(altijd eerst bellen voor een afspraak)
023-5491047